Help:Alih basa

From Wikispecies
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Help:Translation and the translation is 85% complete.
Outdated translations are marked like this.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Lëtzebuergesch • ‎Nederlands • ‎Plattdüütsch • ‎Scots • ‎Sunda • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎français • ‎galego • ‎interlingua • ‎italiano • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎occitan • ‎oʻzbekcha/ўзбекча • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎slovenčina • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎беларуская (тарашкевіца)‎ • ‎македонски • ‎русский • ‎українська • ‎ייִדיש • ‎עברית • ‎ئۇيغۇرچە • ‎اردو • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سرائیکی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎پنجابی • ‎नेपाली • ‎हिन्दी • ‎অসমীয়া • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎മലയാളം • ‎සිංහල • ‎ไทย • ‎မြန်မာဘာသာ • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎ꯃꯤꯇꯩ ꯂꯣꯟ • ‎한국어
Cx-notification-green.svg

Éksténsi Alih basa can lila diinstal di Wikispésiés.

Ayeuna anjeun bisa mantuan ngalihbasakeun kaca-kaca pitulung & émbaranana.

Sakabéh kaca anu di rohang ngaran dibéréndélkeun di handap:

  • Wikispésiés: (Wikispecies)
  • Pitulung: (Help)
  • Mediawiki: (MediaWiki)
  • Citakan: (Template)

Cara nulungan

  • Anjeun bisa mantuan ku cara nandaan kaca anu perlu dialihbasakeun. Tutorial geus disiapkeun di dieu. Kuncén alih basa bakal ngaktipkeun alih basa dina kacana.
  • Anjeun ogé bisa ngalihbasakeun kontén lamun nempo tanda "Alih basakeun ieu kaca" dina punclut kaca atawa dina Special:Translate jeung Special:PageTranslation.
  • Anjeun bisa ogé nambahkeun ka sakabéh tutumbu anu nujul ka kaca anu boga rohangan ngaran di luhur Special:MyLanguage/. Tutumbuna bakal ngalihkeun pamaké ka kaca vérsi basa anu bener luyu jeung setélan préferénsi pamaké.
    Conto: Ganti [[Wikispecies:Policy|Kawijakan]] ku [[Special:MyLanguage/Wikispecies:Policy|Kawijakan]]
    Pikeun kasus kawas [[Wikispecies:Policy]] tambahkeun sekat ("|") dituturkeun ku tutumbu aslina deui, kawas kieu: [[Special:MyLanguage/Wikispecies:Policy|Wikispésiés:Kawijakan]]
  • Buka Wikispésiés:Lokalisasi pikeun mantuan ngalihbasakeun antarmuka pikeun masing-masing istilah dina kalolobaan artikel urang.

Kaca Statistika basa bisa ngabantu pisan nalika manggihan "grup talatah" anu butuh dialih basa. Asupkeun sandi basa ISO 639 pilihan anjeun sarta klik tombol "Show statistics", anjeun bakal disodoran perséntaseu alih basa anu lengkep pikeun masing-masing grup talatah, sarta tutumbu langsung ka kaca alih basana.