Kaca Utama

From Wikispecies
Jump to navigation Jump to search

Sugeng rawuh ing

Wikispésies

Dhirèktori spésies mardika kang kena dibesut sapa baé.

Wikispésies nyakup Kéwan, Tetuwuhan, Jamur, Baktèri, Arkéa, Protista lan kabèh makluk urip liyané.

Saiki kita duwé 760.204 kaca.

Wikispésies iku mardika, amarga kauripan iku ing dhomain publik!

Wikispésies uga ana ing Twitter: @Wikispecies,
utawa nggunakaké aplikasi Android kang disponsori déning Wikimédhia.

Kita uga duwé kanal IRC #wikispeciessambungaké

Navigasi Takson

Jlajah Wikispésies

Wikispésies ing basa liya

Wikispésies dihosting déning Yeyasan Wikimédhia kang ora golèk bathi, bebarengan karo sawatara proyèk multibasa lan kontèné mardika: