User talk:Dan Koehl

From Wikispecies
Jump to: navigation, search
Archive
Archives
Archive 1 (2005)
Archive 2 (2014)
Archive 3 (2015)
Archive 4 (2016)
Archive 5 (2017)

Email[edit]

Hi, I've written you an email, when you can read it. Regards. —Alvaro Molina ( - ) 17:07, 14 June 2017 (UTC)

Ämbetsmannaklassmallar på systersajt[edit]

Hej min vän. Ett inte så viktigt ärende, men jag vill passa på att berätta att jag skapat mallen {{User bureaucrat Wikispecies}} på Wikidata, som kan användas på din användarsida där om du vill. Man kan välja mellan att använda den "som vanligt" eller bädda in den i en Babel-mall, antingen rakt av såhär {{#babel:bureaucrat Wikispecies}} eller tillsammans med andra "Babel-parametrar": {{#babel:sv-N|en-2|(…och kanske ännu flera språk)|bureaucrat Wikispecies}}. Notera den lite udda syntaxen i de båda sistnämnda fallen, utan ordet "User" trots att det ingår i namnet på mallen. Det ordet läggs alltid automatiskt till i babelmallarna av Wikidatas programtolk (parser function), så att man inte ska kunna baka in sånt i babelboxen som inte rör användaruppgifter.

Oavsett hur man använder mallen så kommer sidan automatiskt att bli medlem i Category:Wikispecies bureaucrats på Wikidata.

Ha det gott. –Tommy Kronkvist (talk), 01:47, 10 July 2017 (UTC).

Numera finns en likadan på svenskspråkiga Wikipedia: {{Användare Wikispecies byråkrat}}. Det är ju inte så rysligt många av Wikispecies byråkrater som är aktiva på svWP, men ändå... ;-) Tommy Kronkvist (talk), 11:22, 11 July 2017 (UTC).