User talk:Dan Koehl

From Wikispecies
Jump to navigation Jump to search

Previous discussion was archived at User talk:Dan Koehl/Flow Archive 1 on 2017-08-31.


Can you help me?[edit]

Hi, Dan... I don't speak English, only Portuguese... But, I need to request to deletion this page: Automeris cogena; is a misnomer of Automeris eogena. I'm also incurred in this mistake after see this PDF file, after visit the Wikispecies page of Automeris cogena (please, see Google results): is a consequence of wrong reading for low resolution files.

Sorry my very, very, very bad English, and thanks if you can help me. André Koehne (talk) 03:26, 26 July 2018 (UTC)

 Done. I also requested the deletion of its Wikidata page (Q21258657). –Tommy Kronkvist (talk), 09:13, 26 July 2018 (UTC).

E-postlista[edit]

Hej Dan. Häromdagen sände jag ut ett e-brev via lists.wikimedia.org till våra admins. Det visade sig se ut som en mild katastrof, eftersom alla länkar i meddelandet av någon för mig okänd anledning blev dubblerade i mejlet. Dessutom försvann en hel massa radbrytningar, som annars var tänkta att ge mer "luft" i texten. Jag har meddelandet sparat även som en PDF-fil, men undrar huruvida du känner till om man överhuvudtaget ens kan bifoga bilagor via e-postlistan? Det kan ju variera lite beroende på vilken typ av mjukvara som rullar på e-postservern, och det känns dumt om det "förtydligande" jag eventuellt skickar visar sig komma fram som rappakalja igen... 🙄 Mvh, Tommy Kronkvist (talk), 11:59, 8 August 2018 (UTC).

Oj, det har jag aldrig testat, såjag har inga ideer om vad som kan ha gått fel. Jag fick nog aldrig det där mailet. Däremot tog jag bort din icloud eftersom du anmält unsubscribe notification. Dan Koehl (talk) 12:23, 8 August 2018 (UTC)
Jag fick mejlet kanske en halvminut efter att jag skickat det, fast jag är egentligen inte någon större vän av e-postlistor så kanske jag gjorde fel i samband med själva utskicket. Det verkar nästan så. Det finns ju ett arkiv med e-postlistans alla sända mejl, och där finns mitt med. I arkivet kan man också läsa Alans svar till mig, men svaret har fortfarande inte dykt upp i min mejl... Kort sagt är nånting knas, men jag vet inte vad. :-) Dessutom är arkivet helt textbaserat och således utan bilder, PDF-filer eller annat sånt ögongodis, och det är därför jag misstänker att man inte kan skicka med bilagor. För att försöka verifiera det besökte jag Mailmans supportsidor men hittade inget matnyttigt – därav min fråga till dig. Å andra sidan så listas ju alla involverade e-postadresser om man väljer "List members" på inloggningssidan, så är det någon som frågar kan de ju få filen i ett "vanligt" e-brev från mig, om de vill. Jag skickar det till dig nu, så har du bakgrundsdata ifall samma användare ställer till bekymmer igen.
Angående min unsubscribe så ja, det är riktigt. Tack för att du tog bort den adressen. Det visade sig att jag hade registrerat två adresser som är kopplade till ett och samma e-postkonto, och det kan gott räcka med att bara få ett exemplar av utskicken tycker jag...
Tommy Kronkvist (talk), 13:46, 8 August 2018 (UTC).