User:Vilallonga

From Wikispecies
Jump to: navigation, search
Chez Vilallonga
ca Aquest usuari té el català com a llengua materna.fr-4 Cet utilisateur parle français à un niveau comparable à la langue maternelle.


es-4 El nivel de este usuario corresponde al de un hablante casi nativo del español.


en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


oc-1 Aqueste usatgièr pòt contribuir amb un nivèl basic d'occitan.


eo-1 Ĉi tiu uzanto povas komuniki per baza nivelo de Esperanto.


it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.


la-1 Hic usor simplice latinitate contribuere potis est.


admin This user is an administrator of ty.wikipedia.
català:

Benvinguts a la meva pàgina d'usuari a Viquiespècies! Sóc un viquipedista de Catalunya i podeu trobar-me a la Viquipèdia en català. Igualment, sóc un administrador a la Viquipèdia en tahitià.

English:

Welcome to my user page at Wikispecies! I am a wikipedist from Catalonia and you can find me on the Catalan Wikipedia. Also, I am an administrator on the Tahitian Wikipedia.

français:

Bienvenus à ma page d'utilisateur à la Wikispecies! Je suis un wikipédiste de la Catalogne et vous pouvez me trouver à la Wikipédia en catalan. Je suis aussi un administrateur à la Wikipédia en tahitien.

español:

Bienvenidos a mi página de usuario a Wikispecies! Soy un wikipedista de Cataluña y podéis encontrarme en la Wikipedia en catalán. Soy también un bibliotecario en la Wikipedia en tahitiano.

Esperanto:

Bonvenon al mia vikipediista paĝo en la Wikispecies! Mi estas vikipediisto el Katalunio kaj vi povas trovi al mi en la Vikipedio en Katalana lingvo. Mi estas ankaŭ administranto al la Vikipedio en tahitia lingvo.

reo mā’ohi:
’Ia ora na ’oe i ta’u ’api parau i te Wikispecies! Vau i te hō’ē vitipetia ta’ata nō Tatarūnia e ma vau i te Vitipetia i te reo Tatarūnia e. Vau i te hō’ē fa’atere ta’ata nō Vitipetia i te reo Tahiti e ato’a.

Interwikis[edit]

This is a Wikispecies user page.

If you find this page on any site other than Wikispecies, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated, and that the user this page belongs to may have no personal affiliation with any site other than Wikispecies itself. The original page is located at http://species.wikimedia.org/wiki/User:Vilallonga.

Wikispecies