Tepas

From Wikispecies
Jump to: navigation, search

Wilujeng sumping di Wikispésiés! Diréktori spésiés nu disadiakeun kalawan gratis

Hêtre feuille.png

Wikispésiés téh proyék nu dibobotohan ku Yayasan Wikimédia nu ditujukeun pikeun nyusun diréktori spésiés anu gratis. Ieu diréktori bakal ngawengku Animalia, Plantae, Fungi, Bacteria, Archaea, Protista, jeung sadaya bentuk kahirupan nu geus dipikanyaho ku para pamaké di dieu.

"Wikispésiés téh gratis, sabab hirup mah milik balaréa!"

Mun anjeun boga pananya ngeunaan Wikispésiés, mangga ngiringan koréspondénsi Wikispésiés: mailing list

Taksonavigasi

Morpho menelaus.png

Superregnum Archaea
Superregnum Bacteria
Superregnum Eukaryota
- Regnum Protista
- Regnum Fungi
- Regnum Plantae
- Regnum Animalia

Virus (klasifikasi can écés)

Wikispésiés dina basa lianna

العربية | Alemannisch | Aragonés | Asturianu | Azərbaycanca | Bahasa Indonesia | Bahasa Melayu | Български | বাংলা | Беларуская | Boarisch | Bosanski | Brezhoneg | Català | Čeština | Cymraeg | Dansk | Deutsch | Eesti | Ελληνικά | English | Ænglisc | Español | Esperanto | Euskara | فارسی | Føroyskt | Français | Galego | 廣東話 | 한국어 | Հայերեն | Hrvatski | Interlingua | Íslenska | Italiano | עברית | Кыргызча | Magyar | Македонски | молдовеняскэ | Nederlands | 日本語 | Nordfriisk | Нохчийн | Occitan | Polski | Português | Ripoarisch/Kölsch | Română | Runa Simi | Русский | Shqip | සිංහල | Simple English | Slovenčina | Slovenščina | Српски/Srpski | Sunda | Suomi | Svenska | Tagalog | தமிழ் | ไทย | Tiếng Việt | Türkçe | Українська | Veneto | Volapük | ייִדיש | Zazaki | 简体中文 | 正體中文 |

Wikispésiés dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, yayasan nirlaba nu ngajalankeun sababarapa proyék gratis multibasa:

Méta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia
Wikipédia
énsiklopédi bébas